Docly

Çmimi i dhomës

Estimated reading: 1 minute

Për të ndryshuar çmimet e dhomave duhet të ndiqni hapat siç tregohet më poshtë.

  1. Shkoni te moduli Menaxhimi.

  2. Ju duhet të gjeni Tarifat në menunë e sipërme dhe të klikoni mbi të.

  3. Tani duhet të klikoni tek Çmimet që gjeni në krye siç tregohet më poshtë.

  4. Tani ju duhet të klikoni mbi SHTO TE RI që shihni në anën e djathtë.

  5. Do t'ju duhet të plotësoni detajet ashtu siç dëshironi dhe pasi të keni përfunduar klikoni Ruaj.

Leave a Comment

Share this Doc
CONTENTS
sqAlbanian