Docly

Facilitetet

Estimated reading: 1 minute

Ju mund te shtoni ose modifikoni facilitetet. Per ta bere kete klikoni:

Menaxhimi -> Facilitetet

Ketu ju mund te shtoni te reja ose te ndryshoni ato qe ju keni ne listen tuaj. 

Pasi të keni klikuar në Facilitetet ju duhet të klikoni në SHTO TE RI.

Tani mund të shtoni emrin dhe përshkrimin. Pasi ta keni përfunduar, thjesht klikoni RUAJ.

Leave a Comment

Share this Doc
CONTENTS
sqAlbanian