Hapat e pare

Estimated reading: 1 minute 177 views

Hapat per te konfiguruar llogarine tuaj

Nese sapo keni hapur llogari te re ne HotelBee, atehere ju duhet te ndiqni disa hapa fillestare per te plotesuar disa informacione baze para se te vazhdoni me veprime te tjera.

  1. Monedhat Shpjegimi

  2. Parametrat Shpjegimi

  3. Taksat Shpjegimi

  4. Llojet e krevateve Shpjegimi

  5. Facilitetet Shpjegimi

  6. Kategorite e klienteve Shpjegimi

  7. Llojet e dhomave dhe Dhomat Shpjegimi

Leave a Comment

Share this Doc

Hapat e pare

Or copy link

CONTENTS
sqAlbanian