HotelBee

HotelBee

A e dini se?

Mbani nen kontroll aktivitetin e klienteve tuaj

Docly

Klientet

Estimated reading: 1 minute 53 views

Ku mund te gjej listen e klienteve?

You can find your clients to easy on the app. First go to your Dashboard and can see Clients tab.

Si mund te shtoj nje klient te ri?

Per te sthuar nje klient te ri shkoni tek menuja Klient dhe klikoni +.

Si mund te gjej nje klient ekzistues?

Klikoni ne ikonen e kerkimit. 

Si mund te fshij nje klient?

Gjeni klientin qe deshironi ta fshini dhe selektojeni. Pasi ta keni selektuar klikoni Fshi te selektuarat. 

Detaje tjera nga faqja klientet.

Leave a Comment

Share this Doc
CONTENTS
sqAlbanian