HotelBee

HotelBee

A e dini se?

Mbani nen kontroll aktivitetin e klienteve tuaj

Docly

Cmimet e dhomave

Estimated reading: 1 minute 49 views

Ju mund te gjeni tarifat duke klikuar tek Menaxhimi.  

Si mund te shtoj nje Pakete dhome?
Eshte shume e lehte per te shtuar nje Pakete dhome te re. Ju lutem ndiqni hapat e meposhtem dhe mesoni si ta beni.

  1. Klikoni Tarifat

     

  2. Kliko butonin +

  3. Ne kete dritare ju mund te shtoni te gjitha te dhenat per Paketat e dhomes.

Gjithashtu ju mund te zgjidhni dhe per sa kohe kjo pakete do jete aktive. Zgjidhni datat qe deshironi diku klikuar ne kalendar. 

Leave a Comment

Share this Doc
CONTENTS
sqAlbanian