Thjeshtësoni Biznesin Tuaj të Mikpritjes me HotelBee

Në HotelBee ne besojmë se teknologjia mund të revolucionarizojë industrinë e mikpritjes. Ne ofrojmë një sërë zgjidhjesh inovative për të ndihmuar hotelet dhe bizneset e tjera të akomodimit të përmirësojnë operacionet e tyre, të rrisin efikasitetin dhe të rrisin kënaqësinë e klientëve.

About Us Hero Line
About Us Hero Ornament 2
About Us Hero Ornament 3
About Us Hero Ornament 1
beach hotel hotelbee

Zgjidhja juaj menaxheriale për Hotele.

Pavarësisht nëse jeni një hotel i vogël i pavarur apo një zinxhir i madh hotelesh, HotelBee ka zgjidhjet që ju nevojiten për të qëndruar përpara konkurrences dhe për të ofruar eksperienca të jashtëzakonshme për klientët.

HotelBee është një ofrues kryesor i zgjidhjeve të teknologjisë së mikpritjes, të krijuar për të ndihmuar hotelet të përmirësojnë operacionet e tyre, të përmirësojnë përvojën e klientëve dhe të rrisin të ardhurat. Platforma jonë e bazuar në cloud kompjuterik ofron një sërë modulesh që përfshijnë një sistem të fuqishëm POS, një channel manager te avancuar, një booking engine të pasur me veçori, një modul analizimesh dhe raportesh, një sistem të menaxhimit të klienteve dhe një modul kontabiliteti, të gjitha këto mund të jenë përshtatur për të përmbushur nevojat unike të çdo hoteli.

Në HotelBee, ne jemi të përkushtuar t'u ofrojmë klientëve tanë mjetet dhe mbështetjen që u nevojitet për të pasur sukses në një treg gjithnjë e më konkurrues. Ekipi ynë i profesionistëve me përvojë të mikpritjes dhe ekspertëve të teknologjisë punon ngushtë me klientët tanë për të siguruar që ata të përfitojnë sa më shumë nga platforma jonë, nga zbatimi deri te mbështetja e vazhdueshme.

Filozofia Jonë

Filozofia Jonë

HotelBee

“Ne besojmë se teknologjia duhet të jetë e thjeshtë, intuitive dhe e lehtë për t’u përdorur, kjo është arsyeja pse ne kemi dizajnuar platformën tonë me këto parime në mendje.”

Menaxhoni biznesin tuaj të mikpritjes me HotelBee PMS dhe POS.

Shitni online me channel manager-in tonë, booking engine dhe mjetet e upsell.

Analizoni me ndihmën e analizave dhe raporteve tona intuitive.

Our team members

At UiCore, we pride ourselves on our experienced and dedicated support team. We’re here to help you every step of the way, from implementation to ongoing support and training.

About-Us-Member-Image-1
Bessie Cooper Marketing Specialist
About-Us-Member-Image-2
Jamie Cole Marketing Manager
About-Us-Member-Image-3
Marvin McKinney​ COO @ SpaceCraft
About-Us-Member-Image-4
Dianne Russell​ VP Sales @ Clima
About Us Hero Ornament 1
support hotelbee

Keni ndonjë pyetje? Ekipi ynë do të jetë i lumtur të ju ndihmojë.

Ekipi ynë i ekspertëve është i disponueshëm gjatë gjithë kohës për t'iu përgjigjur pyetjeve, për të ofruar ndihmë teknike dhe për të siguruar që klientët tanë të përfitojnë sa më shumë nga produktet dhe shërbimet tona.

HotelBee Logo

Partneri juaj për operim Hoteli të thjeshtë

Zgjidhje e plotë

*Please note some of the screenshots on this website are still being updated to HotelBee’s new version interface

Burimet

Copyright: © 2024 HotelBee Inc. All Rights Reserved. by Strowberry Code.

  • Produktet
  • ZgjidhjeNEW
  • Çmimet
This is a staging enviroment