Operacionet Ditore

HotelBee’s day to day operation management includes features such as room allocation and assignment, housekeeping management, front desk operations, and inventory management.

Services Hero Ornament
website hotelbee mockup pms

Menaxhimi i Operacioneve Ditore

Menaxhimi i Front Desk

Me Hotelbee, hotelet dhe pronat e tjera mund të menaxhojnë lehtësisht operacionet e tyre të front desk, nga check-in dhe check-out deri te caktimet e dhomave. Sistemi lejon përditësime dhe informacione në kohë reale, duke siguruar që klientet të kenë një përvojë të qetë dhe pa probleme.

Pastrimi

Hotelbee ofron një modul intuitiv të pastrimit që u mundëson menaxhereve të caktojne detyrat e pastrimit në mënyrë më efikase. Stafi mund të shikojë oraret dhe detyrat e pastrimit, të shënojë dhomat si të pastruara dhe të identifikojë shpejt çdo dhiome që ka nevojë për inspektim.

Menaxhimi i Inventarit dhe Mirëmbajtjes

Karakteristikat e menaxhimit të inventarit dhe mirëmbajtjes së Hotelbee i ndihmojnë menaxheret të mbajnë gjurmët e furnizimeve dhe pajisjeve të tyre, të planifikojnë detyrat e mirëmbajtjes dhe të monitorojnë gjendjen e përgjithshme të hotelit te tyre. Kjo siguron që gjithçka të jetë në gjendje të mirë pune dhe që klientet të kenë një qëndrim të rehatshëm dhe të këndshëm.

hosekeeping hotelbee module
reservation statuses

Porositë e POS

Ndërfaqja e porosive është krijuar gjithashtu për të qenë e shpejtë dhe efikase, duke i lejuar stafit tuaj të marre porositë shpejt dhe me saktësi, duke reduktuar gabimet dhe kohën e pritjes për klientët. Me HotelBee POS, stafi juaj mund të shpenzojë më pak kohë për marrjen e porosive dhe më shumë kohë duke ofruar shërbime të shkëlqyera ndaj klientit.

Services Track Line
calendar1

Start building high performing websites

Join over 200+ tech companies already using UiCore:

logo 1 2
logo 2 2
logo 3 2
logo 4 2
logo 5 2
logo 6 2

Zgjidhje e nevojshme për Hotelin tuaj

HotelBee Logo

Partneri juaj për operim Hoteli të thjeshtë

Zgjidhje e plotë

*Please note some of the screenshots on this website are still being updated to HotelBee’s new version interface

Burimet

Copyright: © 2024 HotelBee Inc. All Rights Reserved. by Strowberry Code.

  • Produktet
  • ZgjidhjeNEW
  • Çmimet
This is a staging enviroment