Integrimet

HotelBee ofron integrime të pandërprera me një shumëllojshmëri softwer-ësh të palëve të treta për të përmirësuar operacionet tuaja dhe për të përmirësuar përvojën e klienteve tuaj. Integrimet tona përfshijnë agjenci udhëtimesh në internet (OTA) si Booking.com, Expedia dhe Airbnb, si dhe menyra pagese si Stripe dhe PayPal.

Services Hero Ornament
integrations

Integrimet

Integrim i thjeshte

API-ja e HotelBee lejon integrimin pa probleme me aplikacionet dhe sistemet e tjera të palëve të treta, duke e bërë të lehtë shperndarjen e të dhënave dhe thjeshtesimin e proceseve.

Integrim i sigurte

Me API-në e HotelBee, bizneset mund të integrohen me një gamë të gjerë softwer-ësh, të tillë si menyrat e pagesave, sistemet e pikave të shitjes dhe softwer-ët e kontabilitetit.

Integrime të personalizueshme

API-ja e HotelBee lejon integrime të personalizuara që mund të përshtaten për nevojat specifike të një biznesi, duke ofruar fleksibilitet dhe optimizim.

integrations

Ready to use integrations

Currently we offer:

aa traveller channel manager
abritel channel manager
atraveo channel manager
agoda channel manager
agoda homes channel manager
airbnb channel manager
bedandbreakfast eu channel manager
bedandbreakfast nl channel manager
bookeasy channel manager
bookit channel manager
booking com channel manager
decolar channel manager
despegar channel manager
e domizil channel manager
expedia channel manager
emerging travel group channel manager
ezibed channel manager
feratel channel manager
fewo direkt channel manager
flipkey channel manager
goibibo channel manager
gta channel manager
govoyages channel manager
google hotel ads channel manager
holidaylettings channel manager
homeaway channel manager
hometogo channel manager
hostelling international channel manager
hostelworld channel manager
hostelsclub channel manager
hotelbeds channel manager
hotels com channel manager
housetrip channel manager
hrs channel manager
lastminute com channel manager
latestays channel manager
marriott homes and villas channel manager
opodo channel manager
orbitz channel manager
rakuten channel manager
ratehawk channel manager
stayz channel manager
tablet hotels channel manager
tiket channel manager
tomas channel manager
trademe channel manager
traumferienwohnungen channel manager
travelbug channel manager
travellink channel manager
travelocity channel manager
traveloka channel manager
trip com channel manager
tripadvisor premium partner
tripadvisor rentals channel manager
trivago channel manager
tourico channel manager
tui villas channel manager
vacationstay channel manager
visit scotland channel manager
vbro channel manager
wotif channel manager
zenhotels channel manager
zuji channel manager
beds24
hb booking engine
ical

Payment Processing:

paypal
stripe
vipps

Other Integrations:

Zgjidhje e nevojshme për Hotelin tuaj

HotelBee Logo

Partneri juaj për operim Hoteli të thjeshtë

Zgjidhje e plotë

*Please note some of the screenshots on this website are still being updated to HotelBee’s new version interface

Burimet

Copyright: © 2024 HotelBee Inc. All Rights Reserved. by Strowberry Code.

  • Produktet
  • ZgjidhjeNEW
  • Çmimet
This is a staging enviroment