Software për Hotele

Përmirëso hotelin tuaj

Fuqizo Hotelin tuaj

Një zgjidhje për Gjitha

HotelBee: Aty ku efikasiteti takohet me mikpritjen. Ne ndihmojmë industrinë e hotelerise të përmirësojë me lehtësi punën e tyre në nivelin tjetër duke përdorur zgjidhje teknologjike

Marketing Automation Hero Image 12
Screenshot 3
Screenshot 2
hb icon small
Screenshot 1
HotelBee hotel management system

Kalo ne nivel tjeter menaxhimi

HotelBee është një zgjidhje që fuqizon hotelet të arrijnë më shumë në aspektin e efikasitetit, kënaqësisë së klienteve dhe përfitimit. Përdorni mjete të fuqishme që ju lejojnë të optimizoni operacionet tuaja, të përmirësoni përvojat e klienteve dhe të rrisni të ardhurat.

Menaxhim Hoteli

HotelBee është një softuer gjithëpërfshirës i menaxhimit të hoteleve i bazuar në cloud që riorganizon operacionet e përditshme të hotelit dhe ofron njohuri të vlefshme për të përmirësuar performancën e biznesit.

hotel software lobby
Marketing Agency Platforms Image
resturant pos
pos report

Pikë Shitje

HotelBee POS është një softuer miqësor për përdoruesit i cili thjeshteson procesin e transaksionit, menaxhon inventarin dhe gjurmon të dhënat e shitjeve, të gjitha nga një faqe e vetme.

Shitjet Online

Shisni online me channel manager dhe booking engine te HotelBee i cili lejon hotelet të menaxhojnë inventarin dhe tarifat e dhomave të tyre nëpër kanale të ndryshme në internet, si booking.com dhe Expedia, dhe faqen e tyre të internetit.

online sales
Screenshot 5
guest
client profile

Menaxhim klienti

HotelBee ofron një zgjidhje gjithëpërfshirëse të menaxhimit dhe përvojës së klienteve që i ndihmon hotelet të ofrojnë shërbime të shkëlqyera ndaj klientit dhe të përmirësojnë pervojen e tyre.

Analizimet dhe Raportet

Me mjetet e avancuara të vizualizimit të të dhënave dhe raportet e personalizueshme, ju mund të analizoni lehtësisht të ardhurat tuaja, occupancy rates dhe tregues të tjerë kyç të performancës për të marrë vendime të informuara biznesi dhe për të nxitur rritjen.

hotel analytics
Screenshot 3 1

Pricing Plans

We are an industry-leading company that values honesty, integrity, and efficiency. Building quality products and caring for the users is what made us stand out.

Basic

For Small Businesses

$4.95

Per Month

Professional

Most Popular

$9.95

Per Month

Enterprise

For Large Companies

$14.95

Per Month

api integration

Integrime te personalizuara

HotelBee ofron integrim te personalizuar me një gamë të gjerë softuerësh dhe pajisjesh të palëve të treta, duke i lejuar hotelierët të optimizojnë operacionet e tyre duke shfrytëzuar fuqinë e mjeteve dhe teknologjive te tyre ekzistuese.

12K HAPPY CUSTOMERS

Users love Lumi

Lumi gives you the blocks & components you need to create a truly professional website, landing page or admin panel for your SaaS.

Albert Flores

Founder of GearUp

Leslie Alexander

Co-Founder of Walts

Courtney Henry

Founder of CH Beauty

Zgjidhje e nevojshme për Hotelin tuaj

  • Produktet
  • ZgjidhjeNEW
  • Çmimet
This is a staging enviroment