HotelBee është ndërtuar për Pronarët

hotelbee vacation rental scaled

How HotelBee Can Help Property Owners

Pavarësisht nëse keni një bed and breakfast ose një zinxhir të madh hotelesh, HotelBee mund t'ju ndihmojë të thjeshtësoni operacionet tuaja, të përmirësoni kënaqësinë e klienteve dhe të rrisni përfitimin. Me ndërfaqen tonë intuitive dhe mjetet e fuqishme analizuese, do të jeni në gjendje të merrni vendime më të zgjuara, të optimizoni strategjitë tuaja të çmimeve dhe të jeni gjithmonë nje hap përpara konkurrentëve tuaj.

Pershtatur per telefon

HotelBee is a powerful cloud-based property management system that is not only accessible from desktop computers but also from mobile devices. Property owners can easily manage their hotel operations on-the-go by logging into their HotelBee account from their mobile phone or tablet. With the mobile version of HotelBee, property owners can have full control over their hotel operations from anywhere, at any time.

Rritja e të ardhurave

Booking engine i HotelBee u lejon pronarëve të hoteleve të rrisin rezervimet direkte dhe të ulin tarifat e komisioneve të paguara për agjencitë e udhëtimit në internet. Kjo mund të rrisë ndjeshëm të ardhurat për hotelin.

Përmirësoni eksperincën e klientëve

Funksioni i menaxhimit te klienteve ne HotelBee, të tilla si check-in në internet dhe mesazhet e klienteve, u lejojnë pronarëve të hoteleve të ofrojnë një përvojë të pandërprerë dhe të personalizuar të klienteve.

Services Track Line

Akses ne Analizime

Moduli i analizimeve dhe raporteve të HotelBee u ofron pronarëve të hoteleve njohuri të vlefshme për performancën e tyre të biznesit. Këtu përfshihen të dhënat financiare, nivelet e zenies dhe komentet e klienteve. Ky informacion mund të përdoret për të marrë vendime të bazuara në të dhëna dhe për të përmirësuar performancën e përgjithshme të hotelit.

Zgjidhje e nevojshme për Hotelin tuaj

  • Produktet
  • ZgjidhjeNEW
  • Çmimet
This is a staging enviroment