Përvoja e Klientit

Ky modul ju lejon të menaxhoni me lehtësi profilet e klienteve. Ju mund të përdorni historikun e rezervimeve të një klienti, historinë e transaksioneve dhe faturat në një vend.

Services Hero Ornament
website hotelbee mockup pms
Services Hero Image 2

Elevate your guest experience with HotelBee

Ju mund të aksesoni historikun e rezervimeve të një klienti, historinë e transaksioneve dhe faturave në një vend. Kjo ju ndihmon të personalizoni përvojën e klienteve dhe të ofroni shërbim më të mirë bazuar në preferencat e tyre dhe ndërveprimet e kaluara me hotelin tuaj. Për më tepër, ndërfaqja e vetë-shërbimit i lejon klientet të menaxhojnë rezervimet, preferencat dhe pagesat e tyre, duke reduktuar ngarkesën e punës për stafin tuaj dhe duke rritur kënaqësinë e klienteve.

Support

Support

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipis elit. Sit enim nec, proin faucibus nibh et sagittis a. Lacinia purus ac amet.
Shitjet

Shitjet

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipis elit. Sit enim nec, proin faucibus nibh et sagittis a. Lacinia purus ac amet.
Onboarding

Onboarding

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipis elit. Sit enim nec, proin faucibus nibh et sagittis a. Lacinia purus ac amet.
Product

Product

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipis elit. Sit enim nec, proin faucibus nibh et sagittis a. Lacinia purus ac amet.
Quality

Quality

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipis elit. Sit enim nec, proin faucibus nibh et sagittis a. Lacinia purus ac amet.
Result

Result

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipis elit. Sit enim nec, proin faucibus nibh et sagittis a. Lacinia purus ac amet.

Profili i klientit

Menaxhimi i profilit të klienteve u lejon hotelierëve të mbajnë gjurmët e informacionit personal, preferencave dhe historikut të rezervimeve të klienteve të tyre në një vend të centralizuar. Me këtë veçori, stafi i hotelit mund të aksesojë lehtësisht informacionin e klienteve dhe të përshtatë përvojën e tyre sipas preferencave të tyre, duke e bërë qëndrimin e tyre më të personalizuar dhe më të këndshëm.

Menaxhimi i profilit të klientit përfshin detaje të tilla si informacioni i kontaktit, detajet e rezervimit, qëndrimet e kaluara dhe çdo kërkesë ose preferencë të veçantë. Ky informacion ruhet në mënyrë të sigurt dhe lehtësisht i aksesueshëm për stafin e autorizuar, duke siguruar që klientet të marrin shërbim cilësor në të gjitha departamentet.

Services Track Line
calendar1
calendar1

Portal Vetë-Shërbimi

Me portalin e vetë-shërbimit të HotelBee, klientet mund të menaxhojnë rezervimet e tyre, të kërkojnë shërbime të tilla si shërbimi i dhomës ose pastrimin, të kenë akses në informacione rreth hotelit dhe zonave përreth dhe të shikojnë historinë e tyre të rezervimeve, të gjitha nga komoditeti i pajisjes së tyre.

Services Track Line

Check-in Online

Moduli i përvojës së klientit të HotelBee i lejon klientet të kryejnë check-in online, duke u ofruar atyre lehtësinë për të anashkaluar radhët e gjata në tavolinën e pritjes dhe kursen kohë. Kjo veçori gjithashtu u mundëson klienteve të zgjedhin preferencat e dhomës dhe të shtojnë çdo kërkesë të veçantë, si p.sh. jastëkë shtesë ose një krevat fëmijësh. Duke thjeshtësuar procesin e check-in-it, sistemi i menaxhimit të klientit të HotelBee ndihmon në përmirësimin e përvojës së klientit dhe përmirësimin e efikasitetit operacional për hotelet.

Services Track Line
calendar1
calendar1

Shërbim i personalizuar

Duke mbajtur gjurmët e preferencave të klienteve, të tilla si llojet e dhomave, alergjitë ushqimore dhe nevoja të tjera, funksioni i menaxhimit të kllienteve të HotelBee lejon shërbime të personalizuara. Kjo i ndihmon hotelet të krijojnë marrëdhënie afatgjata me klientet e tyre dhe të ofrojnë një përvojë unike që i bën ata të kthehen.

Services Track Line

Komunikimi në kohë reale

Funksionaliteti i menaxhimit të klienteve lejon komunikimin në kohë reale midis klienteve dhe stafit të hotelit. Vizitorët mund të përdorin portalin e vetë-shërbimit për të kërkuar ndihmë, për të raportuar çështje ose për të bërë pyetje, dhe stafi i hotelit mund të përgjigjet në kohë reale, duke ofruar një përvojë më të personalizuar.

Services Track Line
dashboard web

Cfare thonë përdoruesit tonë

Vlerësime

“As a hotel manager, I love how HotelBee consolidates all my key operations into a single intuitive platform.”

Daniela A.

“When it comes to making hotel reservations, I have a personal recommendation for Hotelbee. Their app makes reservations a lot easier to do and is very user-friendly. ”

Jitender S.

“The management system is a smooth sailing one, the interface, the system- everything works good for me.”

Vedika S.

Start building high performing websites

Join over 200+ tech companies already using UiCore:

logo 1 2
logo 2 2
logo 3 2
logo 4 2
logo 5 2
logo 6 2

Zgjidhje e nevojshme për Hotelin tuaj

HotelBee Logo

Partneri juaj për operim Hoteli të thjeshtë

Zgjidhje e plotë

*Please note some of the screenshots on this website are still being updated to HotelBee’s new version interface

Burimet

Copyright: © 2024 HotelBee Inc. All Rights Reserved. by Strowberry Code.

  • Produktet
  • ZgjidhjeNEW
  • Çmimet
This is a staging enviroment