Kalendari i Rezervimeve

HotelBee’s interactive calendar is a powerful tool that allows you to efficiently manage reservations, room availability, and rates all in one place. With an intuitive interface and real-time updates, you can easily make adjustments to your booking schedule and maximize your occupancy rates.

Services Hero Ornament
hotelbee dashboard website
Services Hero Image 2

Kalendar Interaktiv i Rezervimeve

Leviz

Kjo ju lejon të krijoni, modifikoni dhe shikoni shpejt dhe me lehtësi rezervimet, dhe është e pajisur me disa veçori të dobishme. Ju mund të levizni rezervimet për t'i zhvendosur shpejt në data ose dhoma të ndryshme dhe të shikoni lehtësisht statusin e secilit rezervim nëpërmjet përdorimit të treguesve me ngjyra.

Të gjitha në një vend

Me kalendarin interaktiv të Hotelbee, ju mund të shihni të gjitha rezervimet tuaja nga të gjitha kanalet tuaja të lidhura, duke përfshirë platformat e njohura si Booking.com, Expedia dhe më shumë në një vend të përshtatshëm. Kjo lejon menaxhimin dhe planifikimin e lehtë të të gjitha rezervimeve tuaja pa pasur nevojë të kaloni midis platformave të ndryshme ose të përditësoni manualisht kalendarët.

I lehtë në përdorim

Me ndërfaqen e tij te lehte për përdoruesit dhe veçoritë unike, kalendari i Hotelbee është një mjet i domosdoshëm për çdo menaxher hoteli.

calendar
hb integrations

Porositë e POS

Ndërfaqja e porosive është krijuar gjithashtu për të qenë e shpejtë dhe efikase, duke i lejuar stafit tuaj të marre porositë shpejt dhe me saktësi, duke reduktuar gabimet dhe kohën e pritjes për klientët. Me HotelBee POS, stafi juaj mund të shpenzojë më pak kohë për marrjen e porosive dhe më shumë kohë duke ofruar shërbime të shkëlqyera ndaj klientit.

Services Track Line
calendar1

Start building high performing websites

Join over 200+ tech companies already using UiCore:

logo 1 2
logo 2 2
logo 3 2
logo 4 2
logo 5 2
logo 6 2

Zgjidhje e nevojshme për Hotelin tuaj

HotelBee Logo

Partneri juaj për operim Hoteli të thjeshtë

Zgjidhje e plotë

*Please note some of the screenshots on this website are still being updated to HotelBee’s new version interface

Burimet

Copyright: © 2024 HotelBee Inc. All Rights Reserved. by Strowberry Code.

  • Produktet
  • ZgjidhjeNEW
  • Çmimet
This is a staging enviroment