Sistemi i Fiskalizimit Shqiperi

Hotelbee është program i integruar me sistemin shqiptar të fiskalizimit. Do të thotë që bizneset që përdorin Hotelbee në Shqipëri mund të respektojnë lehtësisht rregulloret e fiskalizimit në vend dhe të gjenerojnë kuponat dhe raportet fiskale në kohë reale dhe të saktë.

Services Hero Ornament
invoices 668x661 1

Program Hoteli i fiskalizuar

Në Shqipëri, fiskalizimi është një proces që kërkon bizneset të regjistrojnë elektronikisht dhe të raportojnë në kohë reale të gjitha transaksionet në cash pranë organeve tatimore shqiptare. Ajo u prezantua në vitin 2016 si një masë për të luftuar evazionin fiskal dhe për të rritur transparencën në transaksionet financiare. Sistemi përfshin përdorimin e pajisjeve fiskale, të tilla si arkat elektronike dhe printerët fiskalë, të cilët janë të lidhur me bazën e të dhënave qendrore të autoriteteve tatimore për të monitoruar dhe regjistruar transaksionet.

Support

Support

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipis elit. Sit enim nec, proin faucibus nibh et sagittis a. Lacinia purus ac amet.
Shitjet

Shitjet

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipis elit. Sit enim nec, proin faucibus nibh et sagittis a. Lacinia purus ac amet.
Onboarding

Onboarding

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipis elit. Sit enim nec, proin faucibus nibh et sagittis a. Lacinia purus ac amet.
Product

Product

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipis elit. Sit enim nec, proin faucibus nibh et sagittis a. Lacinia purus ac amet.
Quality

Quality

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipis elit. Sit enim nec, proin faucibus nibh et sagittis a. Lacinia purus ac amet.
Result

Result

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipis elit. Sit enim nec, proin faucibus nibh et sagittis a. Lacinia purus ac amet.

Çfare eshte fiskalizimi?

Sistem shqiptar tatimor ka ndryshuar metoden e deklarimit te shitjeve. Tani cdo shitje do raportohet ne kohe reale nepermjet internetit dhe programeve. Nuk do keni nevoje per kase fiskale. Gjitha shitjet tuaja mund ti deklaroni nga kompjuteri apo telefoni juaj pa patur nevoje per pajisje te vecante tjeter pervec nje printeri te thjesht per printimin e faturave. 

Services Track Line
pos fiskal 668x661 1
invoices 668x661 1

Hotel dhe pika shitje

HotelBee eshte plotesisht i integruar me fiskalizimin. Nuk do u nevojitet program shtese per te deklaruar shitjet e hotelit tuaj. Menaxhoni shitjet e dhomave, shitjet e bar/restorantit, spa-ne dhe cdo gje ne nje program. Krijoni fatura elektronike me dhe pa para ne dore. Gjithashtu mund te menaxhoni edhe faturat e blerjes.

Services Track Line

Raportet

Ju mund te shikoni gjithe historikun e transaksioneve tuaja, te beni modifikume, anullime dhe ti deklaroni ato. Gjeneroni raporte shitjesh, taksash etj. Aksesoni te dhenat e sigurta nga cdo vend.

Services Track Line
calendar1 668x661 1

Start building high performing websites

Join over 200+ tech companies already using UiCore:

logo 1 2
logo 2 2
logo 3 2
logo 4 2
logo 5 2
logo 6 2

Zgjidhje e nevojshme për Hotelin tuaj

HotelBee Logo

Partneri juaj për operim Hoteli të thjeshtë

Zgjidhje e plotë

*Please note some of the screenshots on this website are still being updated to HotelBee’s new version interface

Burimet

Copyright: © 2024 HotelBee Inc. All Rights Reserved. by Strowberry Code.

  • Produktet
  • ZgjidhjeNEW
  • Çmimet
This is a staging enviroment