Program Shitje

HotelBee POS është një softuer i përshtatshëm për përdoruesit për pikat e shitjes (POS) i krijuar posaçërisht për hotele dhe restorante. Ai i lejon bizneset të menaxhojnë shitjet dhe inventarin e tyre në një vend, duke e bërë më të lehtë gjurmimin e të ardhurave, menaxhimin e shpenzimeve dhe thjeshtimin e operacioneve.

Services Hero Ornament
pos mockup
Services Hero Image 2

Bëjeni Sistemin POS të Hotelit Tuaj të Funksionojë më Lehtësisht me HotelBee

HotelBee POS është një softuer pikash shitjeje i krijuar posaçërisht për hotelet dhe bizneset e tjera të mikpritjes. Është një sistem i bazuar në cloud që i lejon bizneset të menaxhojnë zyrat e tyre kryesore, restorantin, barin dhe operacionet e tjera të pikave të shitjes nga një platformë e vetme. Me HotelBee POS, bizneset mund të përpunojnë lehtësisht transaksione, të menaxhojnë inventarin dhe të gjurmojnë shitjet në kohë reale, duke përmirësuar efikasitetin dhe duke ofruar një përvojë më të mirë si për stafin ashtu edhe për klientet.

Support

Support

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipis elit. Sit enim nec, proin faucibus nibh et sagittis a. Lacinia purus ac amet.
Shitjet

Shitjet

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipis elit. Sit enim nec, proin faucibus nibh et sagittis a. Lacinia purus ac amet.
Onboarding

Onboarding

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipis elit. Sit enim nec, proin faucibus nibh et sagittis a. Lacinia purus ac amet.
Product

Product

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipis elit. Sit enim nec, proin faucibus nibh et sagittis a. Lacinia purus ac amet.
Quality

Quality

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipis elit. Sit enim nec, proin faucibus nibh et sagittis a. Lacinia purus ac amet.
Result

Result

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipis elit. Sit enim nec, proin faucibus nibh et sagittis a. Lacinia purus ac amet.

Porositë e POS

Ndërfaqja e porosive është krijuar gjithashtu për të qenë e shpejtë dhe efikase, duke i lejuar stafit tuaj të marre porositë shpejt dhe me saktësi, duke reduktuar gabimet dhe kohën e pritjes për klientët. Me HotelBee POS, stafi juaj mund të shpenzojë më pak kohë për marrjen e porosive dhe më shumë kohë duke ofruar shërbime të shkëlqyera ndaj klientit.

Services Track Line
pos sell
orders

Menaxhimi i porosive

Me HotelBee POS, ju mund të menaxhoni me lehtësi porositë e klientëve, të gjurmoni statusin e porosive dhe të kryeni pagesat. Sistemi ju lejon të ndani faturat, të aplikoni zbritje dhe të shtoni shpërblime, duke e bërë të lehtë menaxhimin e transaksioneve.

Services Track Line

Menaxhimi i Magazines

Sistemi POS ju ndihmon të gjurmoni nivelin e inventarit tuaj, të vendosni alarme kur niveli i stokut eshte i ulët dhe të krijoni porosi blerjesh për të rimbushur inventarin tuaj. Kjo siguron që ju të keni gjithmonë sasinë e duhur të stokut në dorë për të përmbushur kërkesat e klientëve.

Services Track Line
inventory
pos dashoard

Raportet dhe Analizimet

HotelBee POS ofron raporte të detajuara mbi shitjet, inventarin dhe treguesit e tjerë kyç të performancës . Kjo ju lejon të fitoni njohuri mbi operacionet e biznesit tuaj, të identifikoni tendencat dhe të merrni vendimet e duhura.

Services Track Line

Multi-lokacione

Me mbështetjen e shumë lokacioneve, përdoruesit mund të kalojnë lehtësisht midis lokacioneve dhe të shikojnë të dhënat e shitjeve dhe të inventarit në kohë reale për çdo lokacion. Kjo veçori thjeshton menaxhimin e inventarit dhe shitjeve, pasi përdoruesit mund të shikojnë dhe gjurmojnë të dhënat nëpër lokacione të shumta nga një dashboard i vetëm. Për më tepër, përdoruesit mund të transferojnë lehtësisht inventarin midis lokacioneve dhe të menaxhojnë artikujt e menusë dhe çmimet për çdo lokacion te ndare nga njeri-tjetri.

Services Track Line
pos screen hb
mobile pos hotelbee

Table Service

With HotelBee POS waiters can take orders directly at the table through mobile devices. This results in shorter waiting times and faster order taking in real time.

Services Track Line

Cfare thonë përdoruesit tonë

Vlerësime

“As a hotel manager, I love how HotelBee consolidates all my key operations into a single intuitive platform.”

Daniela A.

“When it comes to making hotel reservations, I have a personal recommendation for Hotelbee. Their app makes reservations a lot easier to do and is very user-friendly. ”

Jitender S.

“The management system is a smooth sailing one, the interface, the system- everything works good for me.”

Vedika S.

Start building high performing websites

Join over 200+ tech companies already using UiCore:

logo 1 2
logo 2 2
logo 3 2
logo 4 2
logo 5 2
logo 6 2

Zgjidhje e nevojshme për Hotelin tuaj

HotelBee Logo

Partneri juaj për operim Hoteli të thjeshtë

Zgjidhje e plotë

*Please note some of the screenshots on this website are still being updated to HotelBee’s new version interface

Burimet

Copyright: © 2024 HotelBee Inc. All Rights Reserved. by Strowberry Code.

  • Produktet
  • ZgjidhjeNEW
  • Çmimet
This is a staging enviroment