Booking Engine

Booking engine i HotelBee i lejon hotelet dhe ofruesit e tjerë të akomodimeve të marrin rezervime të drejtpërdrejta nga website i tyre.

Services Hero Ornament
rooms hb

Direct bookings made easy

Booking engine është i integruar me PMS të HotelBee, duke lejuar përditësime të inventarit dhe tarifave në kohë reale. Klientet mund të shikojnë lehtësisht disponueshmërinë e dhomave dhe çmimet, të zgjedhin datat dhe të kryejnë rezervimin e tyre direkt nga website i hotelit. Booking engine është krijuar për të rritur rezervimet direkte, për të reduktuar komisionet e paguara për agjencitë e udhëtimit online (OTA) dhe për të përmirësuar përvojën e klienteve.

Pa komision

Pa komision

Duke ofruar rezervime pa komision, hotelet mund të rrisin të ardhurat dhe përfitimin e tyre duke ofruar gjithashtu një përvojë më të mirë për klientet e tyre.

Rritja e Shitjeve

Rritja e Shitjeve

Booking engine është krijuar për të ndihmuar hotelet të rrisin shitjet e tyre direkte duke i lejuar klientet të rezervojnë dhoma direkt nga website i hotelit.

Lehtë për t'u përdorur

Lehtë për t'u përdorur

Booking engine është krijuar për të ofruar një përvojë të qetë dhe të qëndrueshme rezervimi për klientet , gjë që mund të çojë në rritjen e besnikërisë.

Product

Product

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipis elit. Sit enim nec, proin faucibus nibh et sagittis a. Lacinia purus ac amet.
Quality

Quality

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipis elit. Sit enim nec, proin faucibus nibh et sagittis a. Lacinia purus ac amet.
Result

Result

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipis elit. Sit enim nec, proin faucibus nibh et sagittis a. Lacinia purus ac amet.

Sinkronizimi në kohë reale

Booking engine integrohet me programin e menaxhimit të hotelit për të siguruar disponueshmërinë dhe informacionin e çmimeve në kohë reale, duke siguruar që klientet të mund të rezervojnë dhoma që janë aktualisht të disponueshme.

Services Track Line
calendar1
calendar1

Pershtatur per telefon

Booking engine i HotelBee është projektuar që të jetë i pershtatshem dhe per celularet, duke siguruar që klientët të mund të bëjnë me lehtësi rezervime nga pajisjet e tyre celulare. Kjo veçori është e rëndësishme në botën e sotme ku gjithnjë e më shumë njerëz po përdorin smartphonet dhe tabletët e tyre për të aksesuar internetin dhe për të bërë rezervime.

Services Track Line

Suport shumë-gjuhësh

Duke ofruar një booking engine shumëgjuhësh, hotelet mund të përmirësojnë përvojën e klienteve dhe të rrisin gjasat për rezervime direkte nga klientë ndërkombëtarë që mund të preferojnë të rezervojnë në gjuhën e tyre amtare. Kjo veçori është e dobishme për hotelet e vendosura në destinacione të njohura turistike, ku mysafirë vijnë nga e gjithë bota dhe flasin gjuhë të ndryshme.

 
Services Track Line
calendar1
calendar1

Design i personalizueshëm

Design i personalizueshëm i lejon hotelet të shtojnë logon, imazhet dhe përshkrimet e tyre në booking engine, duke e bërë atë të ndihet si një zgjatim i natyrshëm i faqes së tyre të internetit. Për më tepër, design mund të optimizohet për pajisjet celulare, duke siguruar që klientet të mund të bëjnë me lehtësi rezervime nga smartphonet ose tabletët e tyre. Kjo ofron një përvojë të pandërprerë përdorimi për klientet dhe ndihmon në rritjen e rezervimeve direkte për hotelet.

Services Track Line

Pagesat

Booking engine i HotelBee integrohet me procesorë të shumtë pagesash, duke përfshirë Stripe dhe PayPal. Kjo i lejon hotelet të përpunojnë me lehtësi dhe siguri pagesat nga klientet që rezervojnë përmes faqes së tyre të internetit. Integrimi i pagesës gjithashtu siguron që informacioni i pagesës të ruhet në mënyrë të sigurt dhe të jetë në përputhje me pajtueshmerine e PCI. Kjo e bën procesin e pagesës pa probleme si për hotelin ashtu edhe për klientin, duke rezultuar në një përvojë më të mirë rezervimi në përgjithësi.

Services Track Line
dashboard web

Cfare thonë përdoruesit tonë

Vlerësime

“As a hotel manager, I love how HotelBee consolidates all my key operations into a single intuitive platform.”

Daniela A.

“When it comes to making hotel reservations, I have a personal recommendation for Hotelbee. Their app makes reservations a lot easier to do and is very user-friendly. ”

Jitender S.

“The management system is a smooth sailing one, the interface, the system- everything works good for me.”

Vedika S.

Start building high performing websites

Join over 200+ tech companies already using UiCore:

logo 1 2
logo 2 2
logo 3 2
logo 4 2
logo 5 2
logo 6 2

Zgjidhje e nevojshme për Hotelin tuaj

HotelBee Logo

Partneri juaj për operim Hoteli të thjeshtë

Zgjidhje e plotë

*Please note some of the screenshots on this website are still being updated to HotelBee’s new version interface

Burimet

Copyright: © 2024 HotelBee Inc. All Rights Reserved. by Strowberry Code.

  • Produktet
  • ZgjidhjeNEW
  • Çmimet
This is a staging enviroment