Funksione unike për të gjithë.

Ne ju ndihmojmë të rriteni. Filloni tani falas

Pagesë Mujore
Pagesë Vjetore

Ruaj 10%

Pricing Arrow

Falas

$0

/ në muaj

Akomodime të vogla

Pro

Popular

$6

/ dhomë / në muaj

Më e mira për çdo lloj akomodimi

E personalizuar

Le të bisedojmë

Për resorte dhe zinxhirë hotelesh

Falas

$0

/ year

Akomodime të vogla

Pro

Popular

$5.4

/ dhomë / në muaj

Më e mira për çdo lloj akomodimi

E personalizuar

Le të bisedojmë

Për resorte dhe zinxhirë hotelesh

Llogarisni çmimin tuaj

Shihni sa shume

Error, invalid data format. please fix the data format and send again. thanks!

Rezultati është:
About Us Hero Ornament 1
About Us CTA Image

Keni ndonjë pyetje? Ekipi ynë do të jetë i lumtur të ju ndihmojë.

Pyesni për produktet e HotelBee, çmimet, implementimin ose diçka tjetër. Përfaqësuesit tanë shumë të trajnuar janë të gatshëm për të ndihmuar.

HotelBee Logo

Partneri juaj për operim Hoteli të thjeshtë

Zgjidhje e plotë

*Please note some of the screenshots on this website are still being updated to HotelBee’s new version interface

Burimet

Copyright: © 2024 HotelBee Inc. All Rights Reserved. by Strowberry Code.

  • Produktet
  • ZgjidhjeNEW
  • Çmimet
This is a staging enviroment