Zgjidhje gjithëpërfshirëse për bizneset e mikpritjes

Kalimi në Hotelbee mund të thjeshtësojë dhe optimizojë menaxhimin e hotelit tuaj, duke ju dhënë më shumë kohë për t'u fokusuar në ofrimin e përvojave të jashtëzakonshme për klientët tuaj.

Bëje ndërrimin sot

HotelBee është një zgjidhje gjithëpërfshirëse për bizneset e mikpritjes që thjeshtëson operacionet e përditshme, thjeshtëson menaxhimin financiar dhe përmirëson përvojën e klientëve. Me HotelBee, ju mund t'i thoni lamtumirë proceseve manuale dhe detyrave të lodhshme dhe mirëprisni efikasitetin, saktësinë dhe përfitimin.

boba task management

Menaxhimi i centralizuar

Me HotelBee, ju mund të menaxhoni hotelin ose restorantin tuaj nga një platformë e vetme. Dashboardi ynë intuitiv ju jep një përmbledhje në kohë reale të rezervimeve, inventarit, shitjeve dhe financave tuaja, duke ju mundësuar të merrni vendime të informuara dhe të merrni masa të menjëhershme kur është e nevojshme.

bubble gum woman is solving the puzzle

Intergrime Unike

HotelBee integrohet pa probleme me sistemet softwer-ike të palëve të treta, të tilla si mjetet e kontabilitetit, menyrat e pagesave dhe channel manager, në mënyrë që të mund të automatizoni punën tuaj dhe të eliminoni gabimet e futjes së të dhënave. Ne ofrojmë gjithashtu një API të hapur që ju lejon të lidheni me çdo sistem softwer-ësh sipas zgjedhjes suaj.

boba rating

Përvojë e Përmirësuar e Klientëve

Funksioni i menaxhimit të profilit të klientëve të HotelBee ju mundëson të krijoni dhe ruani profilet e klientëve, preferencat dhe historinë e rezervimeve. Kjo ju ndihmon të ofroni shërbime dhe oferta të personalizuara, gjë që çon në kënaqësi më të lartë të klientëve dhe besnikëri.

Marketing Agency Platforms Image

Kalo ne HotelBee

Kalimi në HotelBee është i lehtë dhe pa probleme. Ekipi ynë me përvojë i suportit do t'ju ndihmojë në çdo hap të rrugës, nga migrimi i të dhënave deri tek trajnimi dhe mbështetja e vazhdueshme. Ne ofrojmë gjithashtu plane çmimesh fleksibël që u shërbejnë bizneseve të të gjitha madhësive dhe buxheteve.

Mos lejoni që teknologjia e vjetëruar dhe proceset manuale t'ju mbajnë prapa. Kaloni në HotelBee dhe përjetoni të ardhmen e menaxhimit të mikpritjes. Na kontaktoni sot për të mësuar më shumë.

Engage your customer 3X more with chat campaigns

Marketing Agency Engage 3x Image
Marketing Agency Offer Image

Offer a superb customer experience

Automate interactive conversations in Instagram Direct Messages, Facebook Messenger, and SMS to grow your brand in quick time.

Easy integration with 200+ marketing plugins

Connect LiveChat with apps you use and love. Chat with your customers, send their details to your CRM, manage orders and accept payments.
Orbit

Orbit

Hues

Hues

GenZ

GenZ

Homey

Homey

Sitemark

Sitemark

Minty

Minty

Luminous

Luminous

Cloud

Cloud

chats monthly worldwide
75000

chats monthly worldwide

connected countries
150

connected countries

support reps worldwide
200

support reps worldwide

Some achievements from our platform

Automate interactive conversations in Instagram Direct Messages, Facebook Messenger, and SMS to grow your brand in quick time.

“The Sales AI is intelligent and has definitely made navigating my Shopify store easy. Moreover I needed a small tweak to the sales flow and they gave.”

Marketing Agency Testimonials Image

Jason Cole

CEO of Web Splatters

Marketing Agency CTA Ornament 1
Marketing Agency CTA Ornament 2

Gati për të përmirësuar menaxhimin tuaj të mikpritjes me HotelBee?

HotelBee Logo

Partneri juaj për operim Hoteli të thjeshtë

Zgjidhje e plotë

*Please note some of the screenshots on this website are still being updated to HotelBee’s new version interface

Burimet

Copyright: © 2024 HotelBee Inc. All Rights Reserved. by Strowberry Code.

  • Produktet
  • ZgjidhjeNEW
  • Çmimet
This is a staging enviroment